domingo, 3 de enero de 2010

Gran celebració del 1er any del CSA “La Lloca”

Ahir era un dia assenyalat al Centre Social Autogestionat “La Lloca”. El centre celebrava el seu primer any de vida. Un any ple de treball i activitat. Un gran any per tota la gent que ha passat tantes hores, tants dies treballant per que aquest projecte alternatiu tirara endavant.

La programació començava a les 19.30 amb una taula redona sobre el paper dels centres socials al poble i la comarca. Entre els participants van estar, a més de la gent de La Lloca, gent de l’Ateneu Popular “La Forca” de Carcaixent i gent de l’Assemblea de Joves “Cremats” de Xàtiva, que estan posant en marxa el Centre Social “Penya Roja” al barri del Raval d’aquesta ciutat. També van assistir diferents joves i no tant joves de Canals i rodalies, així com representants de la CUP de Barxeta. En total unes 40 persones que van passar hora i mitja compartint opinions, experiències i problemàtiques.

Passades les 21h de la nit començava el sopar, amb entrepans, picadeta i beguda, amb unes 30 persones compartint taula. En aquell moment el punxa discos convidat, DJ Aiko muntava ja els plats i preparava el seu material.

Cap a les 22.20 començava a sonar la música, que Aiko mesclava amb singular professionalitat i bon gust, des del reggae més tradicional al drum’n'bass més frenètic, passant inclús per mostres de música dance i hiphop. Durant tota la nit, més de 60 persones s’aplegaren al local per gaudir de la bona música i ambient que es vivia a La Lloca.

En definitiva una bona cloenda per a un bon any ple de treball i satisfacció per a La Lloca.

0 comentarios:

Publicar un comentario

| Top ↑ |