viernes, 20 de marzo de 2009

Jornades contra el Patriarcat

De bon matí, el carrer ja estava buit de cotxes, i restava a la disposició del Centre Social. Al voltant de les 12.00 hores, treiem la primera taula per fer un esmorzaret i anar parlant coses. Cap a les 14:00, posavem música i ja teniem la paella a punt, i erem unes 20 persones, entre gent del Centre Social, i prou gent vinguda d'Alcúdia. Per 2 euros es va servir un plat de paella i picada i beguda. La paella sobrant, va ser enviada de seguida al menjador social de les monges de Xàtiva.

Després de dinar, començaren algunes partides de truc, jocs, malabars, etc... A partir de les 17:00 es començà a pintar el mural reivindicatiu, i es confeccionà una pancarta per a l'esmorzar popular del dia següent a Moixent contra l'abocador.

A partir de les 19:00, començava un debat amb altres 20 persones, que fou introduit per la Comissió de Secretariat, i que fou molt fructífer.

El sopar començava amb cert retràs a les 22:00, amb més de 30 persones. A les 23.00 hores començaven els concerts amb Malos Humos, i a les 00:00 tocaren els companys de 1000 Batalles (ex-Taronja Metàlika). Va haver molta afluència de públic, vingut de La Costera i de La Canal de Navarrés. Cap a la 01:15 acabaven els concerts i unes jornades inoblidables.

0 comentarios:

Publicar un comentario

| Top ↑ |