domingo, 21 de diciembre de 2008

13 DE DESEMBRE: UN DIA CARREGAT D'ACTIVITATS




El 13 de desembre de 2008 va ser un dia carregat d'activitats. Durant tot el matí, el CSA posà una paradeta de menjar i begudes a la Fireta Mediambiental del poble. La paradeta, decorada amb una pancarta del CSA i una de la CAJEI, cridà molt l'atenció, tant per les pancartes com pel bon menjar de la terra que oferiem. Així molta gent es va interessar per "què era el CSA" o "qui erem els d'eixa paradeta".

Acabada la fireta, el centre oferí un dinar, amb picadeta, beguda i taronges de postres. Els membres del centre aprofitarem la vesprada per condicionar el local per la xerrada, sopar i concerts previstos. Així, amb cert retràs començà la xerrada que, amb poc més d'una vintena d'assistents, fou més una taula redona on cadascú va exposar el que sabia i vam posar algunes conclusions en comú.

El sopar començà puntual a les 21:00 hores, amb el centre a rebossar de gent vinguda del poble i de tota la comarca. Pensavem que ja hi havia molta gent, però encara en vingué més, a mesura que l'hora dels concerts s'apropava.

Així, un poc més tard de les 22:00 hores, poguérem gaudir de l'actuació d'EPPI (Ontinyent - punk), que actuà poc més d'una hora i donà pas al grup de La Costera LÍNEA DE FUEGO, que presentava nou CD. Els concerts van estar magnífics, i comptarem també amb la presència d'una paradeta d'Actua Crew i la CAI.

A les 00:00 acabaven els concerts i també una jornada llarga i plena de molts bons moments.

FOTOS:









0 comentarios:

Publicar un comentario

| Top ↑ |