sábado, 27 de diciembre de 2008

Crònica i fotos de les Jornades Sobre Conflictes Socials

Les Jornades Sobre Conflictes Socials, organitzades per l'assemblea del CSA "La Lloca" no van començar massa bé. El primer acte programat era una xerrada sobre el Sàhara a càrrec de Bujari Adda, que s'hagué de posposar per diversos problemes. Tot i això, l'exposició de fotografies de Vicent Garrido si que es va exposar des d'eixe mateix divendres 19 de desembre, i ha restat al local fins el passat 27 de desembre.

Al dia següent si es va celebrar amb tota normalitat la xerrada organitzada per l'Assemblea de Joves de La Costera, on van participar 2 membres de Montesa Territori Viu i un d'ACDEMA. La xerrada va tractar sobre l'ampliació de la pedrera de Montesa, a la qual cosa s'oposen els darrers col·lectius de La Costera. Exposaren com ha estat la història de la pedrera, quina és la situació actual de la pedrera i del procés i quines són les perspectives de futur i desavantatges que opinen tindrà l'ampliació sobre Montesa i la comarca. Unes 25 - 30 persones acudiren a la xerrada.

El dissabte següent 27 de desembre tingué lloc la jornada de cloenda. Per aquest dia s'havia programat una xerrada sobre conflictes socials a càrrec de Vicent Garrido, un sopar popular de cloenda i un concerts i festa per l'autogestió del centre. L'afluència de públic a la xerrada va ser certament impresionant. Al local s'aplegaren al voltant de 50 persones que assistiren a l'exposició per part de Garrido de les seues experiències a Xiapas, Iraq, Gènova, Guatemala,... En acabar l'exposició s'encetà un ric debat entre tots els assistents que va fer retrassar el sopar, i que acabava a les 21.30. Tot seguit alguns dels assistents a la xerrada, membres del CSA i els components del grup Escak al Rei soparem al centre social.

Al voltant de les 22.30 - 23.00 començava el concert d'Escak al Rei, que posava el millor punt i final a unes jornades realment enriquidores i positives per la construcció d'alternatives reals al sistema.

FOTOS: (pròximament)

0 comentarios:

Publicar un comentario

| Top ↑ |